KÜTAHYA HİSARCIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

Salgın nedeniyle uzak kaldığımız okullarımızda 6 Eylül'den itibaren Millî Eğitim Bakanlığımızın belirlediği şekliyle eğitime başlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına başlarken geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz.

 

Okullarımızda bulunan tüm paydaşlarımızdan maske, sosyal mesafe, el hijyeni konularına azami ölçüde özen göstermelerini bekliyoruz. Aldığımız tüm tedbirler hepimizin sağlığı için. Salgını yenmemiz ve çocuklarımızın okullarından, arkadaşlarından uzak kalmaması için bu tedbirlere hep beraber uymamız gerekiyor. Toplum olarak en büyük düşmanımızın tembellik ve cehalet, en büyük dostumuzun güzel ahlak, en güçlü silahınmızın da bilgi olduğunu asla unutmayalım.

 

Muasır medeniyetler hedefine ulaşabilmemiz için bilimsel metotlarla eğitilmiş, yenilik ve gelişmeleri takip eden, bilgi üretebilen, aynı zamanda milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmek zorundayız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021-2022 Eğitim  Öğretim Yılı'nın öncelikle ilçemiz olmak üzere, ilimiz ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, sağlık, huzur ve güven içerisinde başarılı verimli bir yıl geçirilmesini dilerim.

 

İlhan CEBECİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü

82. Yıl Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Hükümet Konağı Kat 2 HİSARCIK/KÜTAHYA - 0 (274) 481 33 11

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.