KÜTAHYA HİSARCIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Mesajı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Mesajı

 

Değerli Yönetici, Öğretmen ve Eğitim Çalışanlarımız;

Kıymetli Veliler,

Sevgili Öğrenciler...

 

Yöneticisi,  öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.

Eğitim, şüphesiz her dönemde bütün toplumların öncelikleri arasında yer almıştır. Günümüzde de büyük bir hızla değişen ve gelişen milletler, dünya birincisi olma yarışlarını, bütün bireyler için sağlanan kaliteli  ve nitelikli bir eğitimle güçlendirip hızlandırmaktadır. 

Cumhuriyet’imizin kurucusu ve Başöğretmen, Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler düzeyinin üzerine çıkabilmek için yarınlarımızın büyükleri olacak çocuklarımızı, kaliteli bir eğitim sistemi içinde yetiştirmemiz gerekmektedir. Bilgi çağı olarak adlandırılan günümüz dünyasında lider olmanın yolu da çağın gerektirdiği bilgilere sahip olmak, bu bilgileri kullanmak suretiyle yeni bilgi ve teknolojiler geliştirerek insanlığın hizmetine sunmaktan geçmektedir.



Biliyorsunuz, devletimiz birçok alanda olduğu gibi eğitim öğretim alanında da bütün imkânlarını seferber etmiş durumda.  İlimizde bugün itibariyle; 180 Okul, 1846 derslik, 33.186 öğrenci, 2479 öğretmen ile eğitim öğretimimizi sürdürmekteyiz.

 

  Fatih projesi kapsamında orta öğretim kurumlarımız akıllı tahtalarla donatılmış ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

 2015-2016 eğitim –öğretim yılında Temel Eğitim içinde yer alan ve mezun olan öğrencilerimiz için okullarında ve halk eğitim merkezlerinde ücretsiz kurslar açılmış olup, öğrencilerimizin bunlardan yararlanması sağlanacaktır.

 

  Değerli öğrencilerim, bizim sizden isteğimiz sizlere sunulan ve her geçen gün daha iyi koşullara kavuşturulmaya çalışılan bu okullarımızdaki imkânları en iyi şekilde değerlendirmeniz, derslerinize çalışmanızdır.



2015 – 2016 Eğitim-öğretim Yılının; Sevgili yavrularımızı yarınlara hazırlayan, bu manada adeta geleceğimizin mimarı/ustaları olan siz değerli mesai arkadaşlarıma hayırlar getirmesi, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi Can-ı Gönülden temenni eder, bu yolda göstereceğiniz gayret ve çalışmalarınızdan dolayı şimdiden teşekkür eder, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

                   


                                                                                                                                                                                            İlhan CEBECİ 

                                                                                                                                                                                   İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

82. Yıl Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Hükümet Konağı Kat 2 HİSARCIK/KÜTAHYA - 0 (274) 481 33 11

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.